MEET THE CREATOR

Algemene informatie

cameret sur mer de betaling

De betaling

Veilig betalen staat voorop

Met Ideal kunt u veral onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. Dividere accepteert online betaling via iDeal of Creditcard.

IDEAL

Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Ideal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van Ideal hoeft u zich niet te registreren. Maakt u gebruik van internetbankieren, dan kunt u direct met Ideal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

CREDITCARD

Op dividere.nl wordt betaling middels Mastercard en Visa ondersteund. Indien u met creditcard betaald dient u dit aan te geven bij de betaling.

algemene informatie de bezorging

De bezorging

Dividere werkt met PostNL

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al met 1 a 2 werkdagen. De verzendkosten komen boven op het bedrag van de bestelling en kost 2,95. U kunt het thuis of op een ander adres laten afleveren. Al de bestellingen worden geleverd door PostNL. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. Als u bij de 2e levering ook niet thuis bent ontvangt u een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL u het pakket kunt afhalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd. Lukt dat niet dan wordt het pakket retour gestuurd naar Dividere.

bedankje foto

Bedankje

Allereerst wil ik je feliciteren met je aankoop. Een uniek product met een eigen verhaal. Het maakt me trots dat wat ik wil delen ook daadwerkelijk gedragen wordt. Geniet van je aankoop en draag het met waardigheid.

Ruilen

Helaas werkt het systeem niet met ruilen. Als u een andere maat nodig heeft of een ander shirt wilt, kan de bestelling geretourneerd worden. Bij de binnenkomst van de bestelling zal binnen 2 werkdagen het bedrag teruggestort worden. Gelijktijdig of na het terugkrijgen van uw geld kan het andere product besteld worden. Als u bang bent dat tijdens de retouring het shirt uitverkocht zal zijn kunt u ook een andere maat of product reserveren door te mailen naar info@dividere.nl.

Retouren

Via PostNL:</p> <p>Bij je bestelling zit een retourformulier met een retoursticker. Plak de retoursticker op je retourzending en breng het naar PostNL. De verzendkosten bij retourneren zijn voor uzelf, behalve bij productfouten (klachten)! Als je geen retourformulier hebt ontvangen, stuur dan astublieft een mail naar info@dividere.nl.</p> <p>VOORWAARDEN:<br /> Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Binnen 14 werkdagen na leverdatum. De kleding is niet gedragen en/of gewassen. Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren op de artikelen aanwezig. Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen. De originele kaartjes en fabrikanten labels zijn nog bevestigd aan het artikel. Het artikel zit in de originele verpakking. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen. In geval van product- en/of leverfouten zijn de kosten van retour zenden voor rekening van Dividere. Deze kosten zullen achteraf aan u vergoed worden. Product- en/of leverfouten dienen binnen 3 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden. Indien niet aan onze voorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht om de zending aan u terug te sturen.